Norrlägret anordnas av Autismföreningarna i Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland och Jämtland Härjedalen. Lägret vänder sig i första hand till medlemmar från de fyra nordliga distrikten men i mån av plats är även deltagare från övriga landet välkomna.

 

Norrlägret 2024

Den 29 juli - 2 augusti 2024 arrangeras Norrlägret på Solviks Folkhögskola. Lägret vänder sig till dig som är:

  • Medlem i Autism Sverige
  • Har en autismdiagnos utan intellektuell funktionsnedsättning
  • Över 18 år

Vi rekommenderar att du anmäler dig tillsammans med en ”må bra-person”, en person som får dig att må bra. Det kan vara en anhörig, en vän, en granne, boendepersonal eller liknande.

Lägret vänder sig i första hand till medlemmar från de fyra nordliga distrikten. I mån av plats är medlemmar från övriga delar av landet välkomna.


Plats

Solviks folkhögskola ligger i byn Frostkåge 18 kilometer norr om Skellefteå med närhet till hav och skog. Under veckan kommer det att finnas kompetent personal som håller i aktiviteter och utflykter, god mat och samtalsgrupper där man kan delta och utbyta erfarenheter med andra.

Exempel på aktiviteter är yoga och diskussionsgrupp. Det finns även tillgång till bastu, gym och gymnastiksal. Du får möjlighet att skapa kontakter med personer med liknande diagnoser.


Datum

Norrlägret börjar vid lunch måndag den 29 juli och avslutas vid lunchtid fredag den 2 augusti.


Anmälan

Anmäl dig genom att skicka in uppgifterna som finns på talongen nedan och betala anmälningsavgiften på 100 kr/person. Anmälan kan skickas per mejl till marjadragsten@gmail.com  eller med vanlig post till:

Marja Dragsten

Dammgränd 35

96144 Boden

Märk kuvertet med ”Norrlägret” och betala samtidigt in anmälningsavgiften på 100 kr/person till Autism Västernorrland  bankgiro 4909145-7. 

Det är viktigt att skriva ”Norrlägret” och ert namn tydligt med anmälningsavgiften. Betala omgående då betalning gäller som turordning.

Anmälan är bindande. Vid avanmälan på grund av sjukdom med läkarintyg betalas hela kursavgiften tillbaka. Vid avbokning av annat skäl behåller vi anmälningsavgiften.

Får ni inte plats på kursen betalas kursavgiften tillbaka.

För att Norrlägret ska kunna genomföras behövs det 20 deltagare (max 40 deltagare).

Anmälningsformulär (öppnar pdf i nytt fönster)


Sista anmälningsdag

Datum för sista anmälningsdag är den 3 mars 2024. Bekräftelse skickas via post senast den 8 april 2024. 

Priser

  • Personer med funktionsnedsättning: 2000 kronor
  • Medföljande må-bra-person: 2 500 kronor


Frågor

Mejla dina frågor till marjadragsten@gmail.com (Du kan inte anmäla dig via denna mejladress.)

Lägerkoordinator

Marja-Liisa Dragsten
Mejl: marjadragsten@gmail.com
Telefonnummer: 070-2945420