Anmälan för 2024 är stängd. Vid frågor kontakta familjelager@autism.se

2024 anordnas läger under vecka 26:

  • Måndag 24 juni - söndag 30 juni 2024
    Läger för ungdomar och vuxna från och med 16 år med autism och intellektuell funktionsnedsättning. Hela familjen är välkommen.
Autism Sverige börjar precis som övriga civilsamhället märka av det nya ekonomiska läget. På grund av en situation med fortsatt ökade kostnader har vi behövt fatta beslut om att enbart arrangera 1 lägervecka under sommaren 2024. Målgruppen för lägret är vald mot bakgrund av att det är den grupp som vi anser ha minst antal andra alternativ att vända sig till för en meningsfull fritid. Vi hoppas så snart som möjligt kunna säkra ny finansiering så att vi återigen kan erbjuda fler av våra populära läger kommande somrar. 

 

Plats - Grottbyn i Höör

Lägret kommer återigen äga rum på Grottbyn i Höör. På lägret kommer 9 familjer kunna delta

Mer information om den nya lägerplatsen, omgivning och boendeform finns på Grottbyns webbplats (öppnas i nytt fönster) och på vår lägerkoordinator Loes ABs webbplats (öppnas i nytt fönster)

 

Priser

Förälder/närstående (från 18 år)/assistent

4 500

kr/vecka

Person med autism 16 år och äldre (ej förälder)

3 200

kr/vecka

Syskon 12-17 år

3 500

kr/vecka

Syskon under 12 år

2 900

kr/vecka

 

 

Anmälan för 2024 är stängd. Vid frågor kontakta familjelager@autism.se

I samband med anmälan ska en anmälningsavgift på 100 kr per person betalas in. Anmälningsavgiften återbetalas ej vid avbokning. Anmälningsavgiften återbetalas endast om ni ej får plats på det läger ni har valt. Anmälningsavgiften betalas in på bankgiro 952-8555. Ange "Familjeläger 2024" och familjens efternamn.

Anmälan är bindande. Vid avanmälan på grund av sjukdom, senast vardagen innan ankomst före kl. 12.00, återbetalas hela avgiften förutom anmälningsavgiften mot uppvisande av läkarintyg. Vid avbokning av annat skäl senare än fyra veckor innan ankomstdagen behåller vi 75% av lägeravgiften plus anmälningsavgiften. Vid avbokning av annat skäl än sjukdom senare än två veckor innan ankomstdagen behåller vi hela avgiften.

Familjer som inte tidigare har deltagit har förtur, därefter tillämpas turordning efter senast deltagande och därefter utifrån när den kompletta anmälan kommit in.