Genom ideellt fondsparande kan du på ett enkelt sätt bygga upp ett sparkapital med möjlighet till god avkastning, samtidigt som du stödjer vår verksamhet och låter ditt sparkapital bidra till en bättre värld. Autism Sverige får två procent av ditt sparkapital varje år. Du kan månadsspara regelbundet eller göra insättningar lite då och då – välj det som passar dig bäst.

Swedbank Humanfond är en svensk aktiefond som förvaltas av Swedbank Robur. Humanfond är en hållbarhetsfond, vilket innebär att företagen den investerar i tar ansvar för miljö, arbetsvillkor, mänskliga rättigheter och affärsetik.

Från och med 1 juli 2016 är det avgiftsfritt att spara i Humanfonden.

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. På grund av fondens sammansättning och de förvaltningsmetoder som används, så kan pengar som placeras i fonden både minska och öka kraftigt i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Information om Swedband Humanfond (öppnas i nytt fönster)

Faktablad, informationsbroschyrer och fondbestämmelser för Swedbank Roburs fonder hittar du här. Swedbank Roburs webbplats (öppnas i nytt fönster)