Lägret är ett utmärkt tillfälle för hela familjen att åka iväg tillsammans, umgås med varandra och träffa andra familjer i liknande situation. På lägren finns ledare som varje dag ordnar utflykter och aktiviteter där de deltagare som vill kan delta.

Information om familjeläger 2022

Sommaren 2022 kommer följande Autism och Aspegerförbundets familjeläger att genomföras i södra Skåne på Höllviksnäs (som tidigare hette Falsterbo kursgård:

1. Vecka 26: Söndag 26 juni – lördag 2 juli – Läger för barn till och med 12 år med Aspergers syndrom/autism utan intellektuell funktionsnedsättning och familj.

2. Vecka 27: Söndag 3 juli – lördag 9 juli – Läger för barn och ungdomar till och med 18 år med autism och intellektuell funktionsnedsättning och familj.

3. Vecka 32: Söndag 7 augusti – lördag 13 augusti – Läger för barn och ungdomar från och med 13 år till och med 18 år med Aspergers syndrom/autism utan intellektuell funktionsnedsättning och familj.

OBS! Anmälan var öppen måndagen den 20 december till och med fredagen den 21 januari 2022. Anmälan är stängd. Familjer som inte tidigare har deltagit får förtur, därefter tillämpar vi turordning efter när man senast deltog och därefter baseras turordningen på när den kompletta anmälan kommit in.

Mer information hittar du här (öppnar saloma.se i nytt fönster)


Lägerkoordinator

Sedan 2017 arbetar Loes Vollenbroek, som själv har diagnos Aspergers syndrom, som lägerkoordinator för Autism- och Aspergerförbundets familjeläger.

Kontakt: familjelager@autism.se, 079 339 20 42