Föreningshuset Fontänen - Linköping
I Linköping har vi ofta våra träffar i föreningshuset Fontänen, där brandkåren fanns fram till år 1977. Fontänen ligger på Västra vägen 32. Huset tar upp kvarteret och är byggt i rött tegel. Kvarteret begränsas av Västra vägen, Östgötagatan och Storgatan.

Observera att Fontänhuset är en annan organisation, och förväxlas lätt.

Det finns möjlighet för färdtjänst att lämna av inne på gården.

Position: WGS84: 58°24'33.4"N 15°36'36.4"E

Transportsätt till Fontänen:
Bil

Antalet parkeringsplatser är starkt begränsat. 150 meter bort finns parkeringshuset Akilles, infart Gröngatan.

Buss
Det finns flera linjer att välja på, ni når lokalen med en promenad på 1 minut från hållplatsen Länsstyrelsen, eller med andra linjer från hållplats Barnhemsgatan en promenad på 2 minuter.

www.fontanen.se (öppnas i nytt fönster)


Thapperska - Norrköping

I Norrköping har vi vårt kansli och postadress, där finns mötesrum som man kan boka för träffar, utbildning och föreläsningar. Gymnastiksal och gym finns också. Huset heter Thapperska, som tidigare var en skola. Thapperska ligger på Gamla Övägen 23, en grå låg byggnad.

På kansliet arbetar föreningens personal. Vi sitter i E-korridoren tillsammans med drygt 20 andra funktionshinderföreningar och paraplyorganisationen Funktionsrätt Norrköping som är en samarbetsorganisation för funktonshinderföreningar.

I huset Thapperska finns också kommunal verksamhet och flera dagliga verksamheter. Då allergiker vistas i huset är det förbjudet att äta nötter i lokalerna.

Mötesrummen i C-korridoren är ca 20 st. till antalet. Dessa är utrustade med bland annat whiteboard och projektorer. Det finns en aula som rymmer 90 personer och passar bra till föreläsningar.

Position: WGS84: 58°34'4.2"N 16°10'42.2"E

Transportsätt till Thapperska:
Bil

Kommer du med bil finns det gott om gratis parkeringsplatser, är den asfalterade parkeringen full finns det en grusparkering på andra sidan av huset. Det du måste göra är att gå in till serviceenheten i mitten av huset och få ett parkeringstillstånd som gäller dagen ut. När du kommer på Gamla Övägen så svänger du av i Vrinnevirondellen, Thapperska ligger bredvid rondellen.

Buss
För buss tar ni linje 12 eller 13 mot Vrinnevisjukhuset, går av hållplats Topasen eller åker vidare till ändhållplatsen Vrinnevisjukhuset, en promenad på 10 minuter i båda fallen. Linje 20 finns med begränsade avgångstider.