Under denna meny kan du läsa om de olika medlemsaktiviteter som föreningen anordnar. Klicka på rubriken till vänster och läs mer om respektive aktivitet. För att komma till orten klicka på + tecknet.

Här finns också uppgifter om vem du kan kontakta om du vill ha mer information eller fråga något.

I kalendern hittar du alla aktiviteter i datumordning.

Du är mycket välkommen till de olika träffarna som anordnas. Har du idéer om andra aktiviteter så kontakta oss på info@autism-ostergotland.se så tar vi kontakt för att se om vi kan ordna det.

Deltagande i föreningens aktiviteter
Alla som deltar i våra aktiviteter måste vara medlemmar i Autism Sverige om inget annat anges. Detta är för att våra försäkringar ska gälla ordentligt vid aktiviteterna.

Medlemsavgiften för huvudmedlem är 250 kr och 50 kr per familjemedlem som bor på samma adress. Detta betyder att föräldrar och syskon som deltar i våra aktiviteter också behöver ha ett medlemskap.

Vill man prova på någon av våra återkommande aktiviteter innan man blir medlem går det självklart bra, men efter tre gånger är det dags att bli medlem om man vill fortsätta.

Om man bara är med och tittar på eller fungerar som hjälpare/ledsagare under någon av våra aktiviteter behöver man inte vara medlem.

Om inget annat anges bjuder föreningen på entrén/deltagaravgiften.

Föreningens återkommande aktiviteter är: 
AST-Gemenskap, öppen dörr, föräldragrupp och bad.