OBS! Biljetterna är nu slut. Vill du sätta upp dig på reservlistan så maila: anmalan@autismskane.se  

Föreningen betalar för alla medlemmars entrékostnad och vi har hyrt grillplatsen vid Björnberget och bjuder alla medlemmar på korv och dricka. Alla över 3 år måste ha biljett enligt djurparken, som föreningen kommer köpa åt er. Ordinarie biljettpris är 219 kronor. För att täcka en mindre del av våra utgifter samt säkerställa att alla som anmält sig kommer, önskar vi 50 kronor per person. Efter bekräftelse på anmälan kan detta swishas till föreningen på nummer: 123 115 27 01 -Ange Skånes djurpark och ditt namn på inbetalningen- Anmälan är bindande och återbetalas ej vid förhinder. 

Anmälan görs till anmalan@autismskane.se senast den 30 maj. Är det så att någon i familjen redan har årskort till djurparken eller kommer in som ledsagare får ni gärna använda det, men meddela oss ändå så det blir rätt med maten. Tillsammans hjälps vi åt att spara på föreningens resurser till andra spännande aktiviteter!

Medlemskap:

* Är inte alla i hushållet medlemmar ännu kan ni enkelt bli det genom att fylla i uppgifterna i länken som följer: ANSÖKAN FAMIJEMEDLEM (google.com) Medlemskapet kostar 25 kronor per person och år.

* Är ingen i familjen medlemmar går det bra att bli det här: Bli medlem - Autism Sverige

Obs! Medlemsavgifterna hanteras av Autism Sverige och ska inte betalas in till Autism Skåne.


Vi ser fram emot att träffa alla våra underbara medlemmar denna dag!

Varmt Välkomna!