Dags att upprepa succén från de senaste åren som uppskattades av så många. Förra året deltog över 300 medlemmar!

Alla över 3 år måste ha biljett enligt djurparken, som föreningen kommer köpa åt er. Ordinarie biljettpris är 249 kronor. För att täcka en mindre del av våra utgifter samt säkerställa att alla som anmält sig kommer, önskar vi 50 kronor per person som betalas in efter bekräftelse på sin anmälan. 

Medlemskap:

Samtliga som vill delta på familjedagen behöver vara medlemmar i föreningen.

- Är ingen i familjen medlemmar går det bra att bli det här: Bli medlem - Autism Sverige

- Är inte alla i hushållet medlemmar går det bra att lägga till hushållsmedlemmar genom att fylla i uppgifterna i länken som följer: ANSÖKAN FAMIJEMEDLEM (google.com)

Ett huvudmedlemskap kostar 250: - per person/ år. Hushållsmedlemmar som bor på samma adress betalar 25: - per person/år.

Obs! Medlemsavgifterna hanteras av Autism Sverige och ska inte betalas in till Autism Skåne

Anmälan:

Anmälan till Skånes djurpark görs via formuläret Här innan den 30 maj. Var noga med att formuläret blir korrekt ifyllt. Du får sedan en bekräftelse till angiven e-postadress. 

Kostnad och betalning:

- Kostnaden är 50:- per person (ordinarie biljettpris är 249 kr)

- Gratis för barn under 3 år.

Är det så att någon i familjen redan har årskort till djurparken eller kommer in som ledsagare får ni gärna använda det, men meddela oss ändå så det blir rätt med maten (behöver inte betala anmälningsavgiften)

Efter att du har mottagit bekräftelse på din anmälan går det bra att betala in beloppet antingen via swish till nr: 123 115 27 01 eller till bankgiro: 5093–4850. Ange ditt namn och Skånes djurpark på inbetalningen. 

Avbokning eller andra frågor:

Görs till: christin@autismskane.se 

Föreningen får betala för samtliga biljetter så det är viktigt att du meddelar om ni får förhinder eller om ni blir färre än vad ni anmält från början. Vi har ingen möjlighet att återbetala beloppet om ni får förhinder. 

 

Vi ser fram emot att träffa alla våra underbara medlemmar denna dag!

Varmt välkomna!