Musikhandledarna Markus och Ubbe från Kramfors är med oss på fredag kväll och lördag. På kvällen spelar de för oss. De har varit med flera år tidigare och det brukar vara möjligt för deltagarna att själva vara med och sjunga eller spela en låt. På lördagen får deltagarna musicera i mindre grupper, för att avsluta dagen med en liten föreställning.

Annars är det mest fria aktiviteter, förhoppningsvis utomhus. Bad, paddla kanot, ta en tur med roddbåten, spel och lek på land.

Lägret startar från kl 17 på fredag. Obs, ingen middag då. Vi grillar korv på kvällen.

Lördag serveras frukost, lunch, eftermiddagsfika, middag och kvällsmacka.

På söndag serveras frukost och lunch. Sen är lägret slut.

Vi hjälps åt att städa efter oss. Ibland har en del valt att åka hem redan på förmiddagen. Bra om ni säger till i förväg om ni vill äta lunch så vi inte handlar hem och lagar mat som blir över.

Vi hoppas få en fin sensommarhelg för stora och små i skön miljö.

Deltagaravgifter: 350 kr för barn upp till 15 år

                                500 kr från 16 år och uppåt

Ta med: Sänglinne, handdukar, kläder efter väder, badkläder.

För er som inte varit med förr.
Aspnäs ligger ca 2 mil nordväst om Härnösand. I Älandsbro tar man av mot Ramsås och Aspnäs och följer vägen tills den tar slut. Då är man framme på KFUM:s lägergård.

Anmälan till solveig@allt3.se  senast 18 juni. Lägret brukar bli fulltecknat, så vänta inte för länge. Ange adress, tel.nr. och ålder på barnen. Tala om ifall ni behöver specialkost.

Hör gärna av er om ni undrar över något. 070 61 207 27

Hoppas vi ses/ Styrelsen