Årets datum blir 8-10 mars, 2024, och vi är nu redo att ta emot anmälningar från alla er som vill delta. Vinterkul är en skidhelg för medlemmar och deras familjer i Autism Västmanland. Tillsammans åker deltagarna upp till Granbergets Skidanläggning i Dalarna för tre dagar fyllda med glädje och gott umgänge. Som en del av aktiviteten inkluderas två frukostar, en lunch, en middag, skidpass, och boende under två nätter i hotellrum och stugor som föreningen hyr. Skidutrustning, övrig mat samt resa till och från Dalarna står deltagarna själva för.
I år är kostnaden per deltagare istället för per familj. Priset är fortsatt lågt, 250 kr per deltagare (barn t.o.m. 3 år ingen avgift). För många av er som deltagare blir alltså kostnaden samma eller lägre än förra året!
Vinterkul har varit en otroligt uppskattad medlemsaktivitet, och de som deltog förra året var väldigt nöjda med helgen.
Helgens schema inkluderar en gemensam grillning fredag kväll kl. 18 med egen medtagen mat. Under lördagen blir det skidåkning i Granbergets Skidanläggning i Dalarna, med lunchservering i backen. Det finns möjlighet till både utförsåkning och längdskidåkning. På lördag kväll håller vi en gemensam tacobuffé.
Söndagen blir det eventuellt någon ytterligare aktivitet under förmiddagen, innan det är dags att åka hem.
Anmälningsformuläret är aktiverat, och det är bara att skicka in er anmälan på länken nedan.