Föreningens kansli:

Autism Stockholms Län
Brännkyrkagatan 91
118 23 Stockholm
Tfn 08-612 71 72

Facebook: https://www.facebook.com/Autism-Aspergerföreningen-Stockholms-län-258368384374512/

Instagram: https://www.instagram.com/autismstockholm/ 

Hitta till oss!

 

  

På kansliet finns för nuvarande tre deltidsanställda och en anställd i projekten.

Marita Skoog Jacobson arbetar deltid, som kansliansvarig. Hon är utbildad beteendevetare och handledare med flera års autismkompetens. Med erfarenhet från daglig verksamhet, arbetsträning för personer inom AST, pedagogisk handledning, verksamhetsutveckling mm tar hon ett övergripande ansvar för det utåtriktade arbetet i föreningen. 
Marita ingår i Styrgruppen i föreningens Arvsfondsprojekt Mariko och AutismEd.
mobil: 070 612 72 19
Susanna Jankovic är deltidsanställd och arbetar främst med medlemsaktiviteter och utvecklingen av dessa i länet samt den administration som är kopplad till den. Hon har en gedigen erfarenhet av arbete i skola med barn och unga med autism och mångårigt administrativt arbete bakom sig. Hon har även arbetat med LSS-insatser så som kortis mm.
mobil:070 612 72 20 (främst måndag fm, tisdag em och torsdag em)
Magdalena Kydd, arbetar också deltid. Hon har under många år arbetat inom verksamheter som lyder under LSS, främst daglig verksamhet men även på boendesidan, i olika roller som arbetsterapeut, verksamhetschef, verksamhetsutvecklare och handledare.
I föreningen kommer Magdalena bl.a. ansvara för den ökade närvaron i länets alla kommuner och stötta våra föreningsrepresentanter.
mobil: 070 612 72 31 (Nås måndagar och torsdagar)
Det är främst Marita och Magdalena (Maggie) du kommer i kontakt med när du ringer till oss, eller mailar till vår info-mail.

Under vardagar på kontorstider, svarar vi när vi har möjlighet under våra arbetstider. Dessa kan variera då vi alla arbetar deltid med varierande arbetstider utefter verksamhetens aktiviteter och uppdrag.

Lättast nås vi via mail och har enklast att besvara dessa också. Det går bra att lämna meddelanden på telefonsvararen så kan vi ringa upp vid senare tillfälle.