Välkomna till Autism- och Aspergerföreningen Östergötlands hemsida!
 
Vårens planering pågår och kommer succesivt läggas ut i kalendern på hemsidan.
 
LSS-samverkan - Det finns nu en sida med länk till mötesanteckningar från LSS-samverkan i Norrköping (finns under fliken Info/Material). 
 
Fliken "Boendestöd" har blivit uppdaterad med nya klipp från SVT Öst. 
 
Viktig information!
Bion i Söderköping återkommer till våren 2019. 

  

Föreläsningar - Annelie Karlsson kommer till Norrköping den 27/2-2019. Anna PG kommer till Linköping den 2/4-2019. Se mer information genom att klicka på "Föreläsningar" i menyn ovan.  

 

Nytt anmälningssystem till aktiviteter - från och med hösten 2018, klicka här.

 

Yoga för medlemmar
Alla medlemmar är välkomna att delta utan kostnad på de enkla yogapassen på NorrköpingsKundalini Yogacenter i Norrköping eller Söderköping! Yogan anpassas till de som deltar, en del har inte varit på yoga förut medan andra har mer vana att använda yogan. Man får ta med sig en vän, boendestöd, kontaktperson eller annan ”må bra – person” på yogan om man tycker det känns bra. Du kan läsa om pass och tider på Yogacentrets hemsida. Passen bokas enligt alternativ nedan, uppge att du är medlem i vår förening och lämna ditt namn.

Hemsida: www.nkpgkundaliniyoga.se
E-post: info@nkpgkundaliniyoga.se
Telefonnummer: 0704 - 10 49 22 (Jan) eller 0709 - 58 96 45 (Kathleen)

 

Ungdomstäffar - Vi startar upp en ungdomsgrupp i Norrköping för barn mellan 14 och 18 år som har Autismspektrumtillstånd. Träffarna är på lördagseftermiddagar. Mer information finns i kalendern.

 

Föräldraträffar Linköping - Gruppen har återstartat och vi hälsar såväl nya som gamla deltagare välkomna, de kommer vanligtvis att träffas lördagseftermiddagar. Mer information finns i kalendernEtt förtydligande, de som bor i Norrköping med omnejd kan delta på mötena i Linköping (och tvärtom), om det passar en bättre.

 

Facebook - Föreningen har en Facebooksida
https://www.facebook.com/Autism-och-Aspergerföreningen-i-Östergötland-129176430484288/

 
Kalender - klicka på respektive datum för att läsa mer om aktiviteterna. Kalendern finns i kalenderfliken i menyn eller lite längre ner här på startsidan.

 
Vid oklarheter och eventuella felaktigheter på hemsidan, kontakta kansli@autism-ostergotland.se 
 

Kalender

    Nyheter