Välkomna till Autism- och Aspergerföreningen Östergötlands hemsida!
 
10/8 - Föreläsning med Linda Bredahl den 21/11-19 på Thapperska i Norrköping. Se mer information här. 
 
8/8 - Höstens planering är nu på väg ut i kalendern men det tar ett tag att lägga in allt. Det är okej att börja anmäla sig där det finns information i kalendern. 
 
8/8 - Bio Söderköping - Tyvärr har vi inte fått någon kontakt med bion i Söderköping och förhandlingarna med SF i Linköping som vi jobbat på ett bra tag har strandat.
Därför blir det 6 filmer i Norrköping i höst, vi hoppas att ni som brukar åka till Söderköping är okej med Norrköping istället.
Datum och vilka filmer det blir kommer i kalendern så snart vi fått filmerna bekräftade. 
 
24/7 - Corren har skrivit om lägret på Östgötagården:
 
4/7 - Vi önskar alla medlemmar en fin sommar.
Kansliets telefon går under sommaren till Anna Paulsen.
 
5/5 - Ny flik på hemsidan - "Händer i länet" - här kommer vi lägga in saker som händer i länet som vi får vetskap om. Den tidigare fliken "Boendestöd" ligger nu där. 
 
5/5 - Skrivelse om nedläggningen av Spegeln i Norrköping - klicka här 
 
14/3 - Styrelsen är uppdaterad - Klicka här 
 
Spektrum nr 1-2019 - klicka här
 
LSS-samverkan - Det finns nu en sida med länk till mötesanteckningar från LSS-samverkan i Norrköping (finns under fliken Info/Material).  

 

 

Yoga för medlemmar - Ändrat schema, se Kundaliniyogas hemsida
Alla medlemmar är välkomna att delta utan kostnad på de enkla yogapassen på NorrköpingsKundalini Yogacenter i Norrköping eller Söderköping! Yogan anpassas till de som deltar, en del har inte varit på yoga förut medan andra har mer vana att använda yogan. Man får ta med sig en vän, boendestöd, kontaktperson eller annan ”må bra – person” på yogan om man tycker det känns bra. Du kan läsa om pass och tider på Yogacentrets hemsida. Passen bokas enligt alternativ nedan, uppge att du är medlem i vår förening och lämna ditt namn.

Hemsida: www.nkpgkundaliniyoga.se
E-post: info@nkpgkundaliniyoga.se
Telefonnummer: 0704 - 10 49 22 (Jan) eller 0709 - 58 96 45 (Kathleen)

 

Ungdomstäffar - Vi  har startat upp en ungdomsgrupp i Norrköping för barn mellan 14 och 18 år som har Autismspektrumtillstånd. Träffarna är på lördagseftermiddagar. Mer information finns i kalendern.

 

Föräldraträffar Linköping - Gruppen har återstartat och vi hälsar såväl nya som gamla deltagare välkomna, de kommer vanligtvis att träffas lördagseftermiddagar. Mer information finns i kalendernEtt förtydligande, de som bor i Norrköping med omnejd kan delta på mötena i Linköping (och tvärtom), om det passar en bättre.

 

Facebook - Föreningen har en Facebooksida
https://www.facebook.com/Autism-och-Aspergerföreningen-i-Östergötland-129176430484288/

 
Kalender - klicka på respektive datum för att läsa mer om aktiviteterna. Kalendern finns i kalenderfliken i menyn eller lite längre ner här på startsidan.

 
Vid oklarheter och eventuella felaktigheter på hemsidan, kontakta kansli@autism-ostergotland.se 
 

Kalender

    Nyheter