Välkomna till Autism- och Aspergerföreningen Östergötlands hemsida!
 
8/9 - Spektrum nr 2-2019 är utskickad till medlemmarna och finns att läsa här. Läs tidningen. 
 
10/8 - Föreläsning med Linda Bredahl den 21/11-19 på Thapperska i Norrköping. Se mer information här. 
 
8/8 - Bio Söderköping - Tyvärr har vi inte fått någon kontakt med bion i Söderköping och förhandlingarna med SF i Linköping som vi jobbat på ett bra tag har strandat.
Därför blir det 6 filmer i Norrköping i höst, vi hoppas att ni som brukar åka till Söderköping är okej med Norrköping istället.
Datum och vilka filmer ser du i kalendern.
  
5/5 - Ny flik på hemsidan - "Händer i länet" - här kommer vi lägga in saker som händer i länet som vi får vetskap om. Den tidigare fliken "Boendestöd" ligger nu där. 
 
LSS-samverkan - Det finns nu en sida med länk till mötesanteckningar från LSS-samverkan i Norrköping (finns under fliken Info/Material).  

Yoga för medlemmar - Ändrat schema, se Kundaliniyogas hemsida
Alla medlemmar är välkomna att delta utan kostnad på de enkla yogapassen på NorrköpingsKundalini Yogacenter i Norrköping eller Söderköping! Yogan anpassas till de som deltar, en del har inte varit på yoga förut medan andra har mer vana att använda yogan. Man får ta med sig en vän, boendestöd, kontaktperson eller annan ”må bra – person” på yogan om man tycker det känns bra. Du kan läsa om pass och tider på Yogacentrets hemsida. Passen bokas enligt alternativ nedan, uppge att du är medlem i vår förening och lämna ditt namn.

Hemsida: www.nkpgkundaliniyoga.se
E-post: info@nkpgkundaliniyoga.se
Telefonnummer: 0704 - 10 49 22 (Jan) eller 0709 - 58 96 45 (Kathleen)

 Från och med december månad så kommer yogapassen bara finnas i Söderköping. 

 

Ungdomsträffar - Ungdomsgruppen i Norrköping fortsätter i höst. Den är för barn mellan 14 och 18 år som har Autismspektrumtillstånd. Träffarna är på lördagseftermiddagar. Mer information finns i kalendern.

 

Föräldraträffar Linköping - Träffarna fortsätter i höst. Vi hälsar såväl nya som gamla deltagare välkomna. Mer information finns i kalendern. 
I Norrköping har föräldraträffarna ett uppehåll i höst, och vi får hänvisa till Linköping.

 

Facebook - Föreningen har en Facebooksida
https://www.facebook.com/Autism-och-Aspergerföreningen-i-Östergötland-129176430484288/

 
Kalender - klicka på respektive datum för att läsa mer om aktiviteterna. Kalendern finns i kalenderfliken i menyn eller lite längre ner här på startsidan.

 
Vid oklarheter och eventuella felaktigheter på hemsidan, kontakta kansli@autism-ostergotland.se 
 

Kalender

    Nyheter