Välkommen till en digital fikaträff med Autism & Aspergerföreningen Värmland. Denna träff riktar sig till dig med egen diagnos som vill träffa andra. Tanken med vår fikaträff är gemenskap och att vi tillsammans pratar och diskuterar om olika ämnen och intressen. Förslag till diskussion på denna träff är pandemi och dess restriktioner, påverkan på jobb, mående, oro för smitta och så vidare. Vi kan även även diskutera förslag kring kommande aktiviteter och intressen. Vi som håller i denna träff är Kristina Widen och Kerstin Sjöström.

Till träffen kan du gärna ordna så du har lite fika under tiden vi pratar.

När: 2 februari
Tid: 18:00-19:30
Var: Digitalt via Zoom. Länk skickas ut dagen innan.

Anmälan senast 1 februari kl 18:00

Anmäl dig till träffen här>>


Mötesverktyget Zoom kan användas i mobil, platta eller dator. Om du aldrig använt zoom tidigare hittar du en guide här

Zoom guide >>

Denna träff är kostnadsfri och riktar sig till medlemmar i föreningen. Om du inte är medlem men funderar på att bli det så finns möjlighet till prova på tillfälle.

Vår ambition framöver är att arrangera fler aktiviteter för vuxna för att skapa träffpunkter och gemenskap. Då det är en rådande pandemi och ökad smittspridning för tillfället så kör vi digital träff denna gång, men vi kommer även arrangera fysiska träffar framöver. Våra fysiska träffar med olika aktiviteter kräver att man är medlem i föreningen för att delta. Aktiviteter arrangeras gratis eller till subventionerade priser beroende på aktivitet.

Om ni har frågor och funderingar maila gärna varmland@autism.se

Hoppas vi ses!

Kristina & Kerstin