Medlemskapet ger dig möjlighet att delta och bidra i de aktiviteter som vi ordnar i distriktsföreningen. Genom medlemskapet stödjer du även förbundets arbete. 

Vi har tre olika typer av medlemskap, två för privatpersoner och ett för arbetsplatser. I varje medlemshushåll finns det alltid en huvudmedlem, och utöver denna eller denne kan det finnas en eller flera hushållsmedlemmar med hushållsmedlemskap. Arbetsplatsmedlemskap innebär att alla som arbetar på arbetsplatsen ses som medlemmar. Alla typer av medlemskap gäller per kalenderår och löper tills vidare.

Medlemsavgiften för 2022 är 300 kr för huvudmedlemmar, 25 kronor per hushållsmedlem därutöver samt 400 kr för arbetsplatser. Genom medlemskapet i Autism Värmland är man automatiskt med i Autism Sverige.


Så här blir du medlem

  1. Fyll i formuläret längre ner på sidan. 

  2. Betala direkt med kort eller swish. Du kan också välja att få en faktura till din e-postadress eller att få en faktura skickad per post. Fakturor per post skickas ut två gånger per månad.

  3. Vill du lägga till hushållsmedlem? Fyll i en "huvudmedlem" i formuläret (person över 18 år). När du trycker på skicka kan du i nästa steg lägga till fler hushållsmedlemmar. 

  4. När du betalat din medlemsavgift är du medlem. Medlemskapet löper tolv månader framåt från det att du betalar. Välkommen!

Behandling av personuppgifter

När du registrerar dig som medlem samtycker du till att dina personuppgifter behandlas i förbundets och ditt distrikts register. Personuppgifterna används enbart till hantering av medlemskapet samt informationsutskick.

Mer information om vår behandling av personuppgifter i medlemsregistret hittar du här

Kontakt

Har du frågor om medlemskap kan du kontakta ditt distrikt eller förbundskansliet: info@autism.se