Hjärtligt välkommen att följa med oss i föreningen till Vackra Rottneros Park utanför Sunne. Vi kommer ha träff för både barnfamiljer men även en grupp för vuxna. Vi kommer dela upp oss så barnfamiljer gör de aktiviteter som passar barn. Gruppen för vuxna strosar runt och vi besöker de vackra trädgårdarna och tar en fika tillsammans.

Parken är en unik skulpturpark med sköna naturparker och nyskapande trädgårdsformgivning i en spännande kombination. Den stora lekparken är ett paradis för de mindre där man finnes ett stort skepp, flera gungor och rutschkanor. Lite längre ner finns fler attraktioner som piratflotte, trampbilar och stor studskudde. Det finns även en fin och långrund badplats.

Medtag egen fika eller om ni vill köpa något där. I caféet finns enklare rätter som sallad och grillade mackor. Barnen väljer mellan pannkakor och toast. 

Mer information på deras hemsida
Länk till hemsida

Aktiviteten är öppen för alla och inte bara medlemmar. Men som medlem betalar man ett reducerat pris. För medlemspris ska alla vara medlemmar i föreningen. Är du huvudmedlem kan du lägga till en familjemedlem som medlem i vår förening för endast 25kr per person.

Datum: Söndag 7 juni
Tid: 11:00-15:00 ca

Vi samlas utanför entrén och går in tillsammans. Skulle ni ansluta senare så är det inga problem. Ni kommer få kontaktuppgifter till de i styrelsen som deltar i aktiviteten.

Kostnad för medlemmar är 50kr per person för alla över 16 år. Barn 0-15 år som är medlemmar i föreningen går in gratis.

Ni som är medlemmar betalar i förväg till oss i föreningen. Ni som inte är medlemmar men vill delta betalar på plats i Rottneros. Ordinarie pris för entré till parken är 120kr för alla över 16 år. Barn 0-15 år 45kr

Anmälan senast 1 augusti via formulär i länk nedan.

Anmälan

Om ni har frågor och funderingar kring aktiviteten kan ni maila oss på varmland@autism.se

Hoppas vi ses!