Lars Lerin anses vara Nordens främsta akvarellkonstnär och en av de mest framstående i världen, han arbetar även i andra tekniker och är känd för sin enastående begåvning och produktivitet. På Sandgrund Lars Lerin finns hans permanenta utställning. Lars är även en begåvad författare med en helt egen stil, en nära och stark gestaltande berättandeform, inte sällan med dokumentära inslag från då och nu. I Lars Lerins skrivande möts livet och konsten i en helhet, precis som i hans målningar, och han har sedan sin debut 1983 med Utpost publicerat över 50 verk i bokform.

Vi träffas utanför Museet kl 13:00 sen går vi tillsammans och tittar på konstutställningen. För de som vill så tar vi en gemensam fika efteråt. Från Föreningen kommer Kristina Widén och Susanna Grönberg att vara med.

Aktiviteten har begränsat antal platser och är främst för vuxna med egen diagnos som vill komma ut och träffa andra och samtidigt se Lars Lerins utställning. Föreningen betalar entrékostnaden för besöket på utställningen för de som är medlemmar med erlagd medlemsavgift. Är man inte medlem finns möjlighet att följa med i mån av plats. Du betalar då entrékostnaden till utställningen själv. Kostnad 80kr per person. Eventuell fika efteråt betalar var och en själv oavsett medlem eller inte.

Har ni frågor och funderingar kring aktiviteten är ni välkommen att kontakta oss på mail varmland@autism.se eller ringa vår föreningstelefon 073-059 45 75. Det är Kristina Widén som svarar om ni ringer.

Anmälan senast 17 maj. Eventuellt förhinder måste också meddelas.

Anmäl dig här >>