Wintercamp med beatmaking, songwriting och dans.

När: Torsdag 28/12 kl 12:00-19:00
Plats: 29:an på Storgatan 29, Örebro
Wintercamp vänder sig till dig mellan 12 - 20 år.

Kom och var med, aktiviteten är speciellt riktad till personer med NPF-variation men är så klart öppen för alla. Det är gratis och du kommer när du vill och deltar i det du är intresserad av.

Vad händer under dagen?
Beatmaking med Jon kl 13-15
Lär dig att göra ett beat tillsammans med verksamhetsutvecklaren Jon som driver Studieförbundet Vuxenskolan, Örebro läns musikstudio "Pennysound Studio".
Jon är även känd som musikproducenten "Jon Miljon" som har jobbat med många av Sveriges artister inom hiphop. Du kan bland annat höra en av Jons låtar i Snabba Cash, säsong 2 .

Hiphop med Emma kl 15-16
Dansa hiphop tillsammans med Emma som är en erfaren dansare. Emma har erfarenhet av att leda grupper och tillsammans med henne får du testa många coola moves.

Songwriting med Jeaff kl 16-18
Fokus på processen kring att skriva låttexter. Kanske har du texter hemma som du skrivit själv? En workshop som leds av artisten "Jeaff" som bland annat är känd från Lyckliga gatan som sändes på TV4, och som vinnare av Nästa Nivå.

K-pop dans kl 17-18
Dansa K-POP tillsammans med en av dansarna i dansgruppen IVORcrew. K-pop står för koreansk pop, och består av många olika dansgenrer – pop, hiphop och rock.


Vi bjuder på fika! Har du någon allergi och har tänkt komma vill vi att du meddelar det i förväg. Vill du ta med din förälder eller annan vuxen går det jättebra.

Autism Örebro Län finns på plats och ser till att även vuxna får kaffe och har det trevligt.
Vid frågor om tillgänglighet och anmälan av specialkost kontakta cecilia.lindwall@sv.se.

Arrangemanget är ett samarbete mellan Autism Örebro län och Studieförbundet Vuxenskolan. Med stöd från Lov Örebro, Örebro kommun.