2023 anordnas läger under tre veckor:

  • Vecka 25, fredag 16 juni - torsdag 22 juni 2023
    Läger för barn och ungdomar till och med 20 år med autism och intellektuell funktionsnedsättning. Hela familjen är välkommen.
  • Vecka 26, söndag 25 juni – lördag 1 juli
    Läger för barn och ungdomar till och med 15 år med autism utan intellektuell funktionsnedsättning. Hela familjen är välkommen.
  • Vecka 33, måndag 14 augusti – söndag 20 augusti
    Läger för vuxna från och med 21 år med autism och intellektuell funktionsnedsättning. Hela familjen är välkommen.

 

Ny plats - Grottbyn i Höör

Lägret kommer byta plats till Grottbyn i Höör. På lägret kommer 9 familjer kunna delta

Mer information om den nya lägerplatsen, omgivning och boendeform finns på Grottbyns webbplats (öppnas i nytt fönster) och på vår lägerkoordinator Salomas webbplats (öppnas i nytt fönster)

 

Priser

Förälder/närstående (från 18 år)/assistent

4 500

kr/vecka

Person med autism 12 år och äldre (ej förälder)

3 200

kr/vecka

Syskon 12-17 år

3 500

kr/vecka

Person med autism och syskon under 12 år

2 900

kr/vecka

På grund av skillnader i boendestandard blir deltagaravgiften 750 kr lägre per person för deltagare som bor utan tillgång till eget badrum.

 

Anmälan

Anmälan sker via ett anmälningsformulär som du hittar längre ner på den här sidan. Anmälan är öppen fram till och med 29 januari. Anmälningsformuläret finns även på vår lägerkoordinator Salomas webbplats (öppnas i nytt fönster)

I samband med anmälan ska en anmälningsavgift på 100 kr per person betalas in. Anmälningsavgiften återbetalas ej vid avbokning. Anmälningsavgiften återbetalas endast om ni ej får plats på det läger ni har valt. Anmälningsavgiften betalas in på bankgiro 952-8555. Ange "Familjeläger 2023" och familjens efternamn.

Anmälan är bindande. Vid avanmälan på grund av sjukdom, senast vardagen innan ankomst före kl. 12.00, återbetalas hela avgiften förutom anmälningsavgiften mot uppvisande av läkarintyg. Vid avbokning av annat skäl senare än fyra veckor innan ankomstdagen behåller vi 75% av lägeravgiften plus anmälningsavgiften och avbokning av annat skäl senare än två veckor innan ankomstdagen behåller vi hela avgiften.

Familjer som inte tidigare har deltagit har förtur, därefter tillämpas turordning efter senast deltagande och därefter utifrån när den kompletta anmälan kommit in.

Anmäl dig via anmälningsformuläret här (öppnas i nytt fönster)