Anhörigträffar

Är du intresserad av att träffa andra anhöriga till barn/vuxna med autism?

I samarbete med Studieförbundet vuxenskolan samt anhörigkonsulenter från Nyköping och Eskilstuna i Södermanland kommer vi ha två (2) fysiska träffar i Eskilstuna, två (2) fysiska träffar i Nyköping med ett gemensam tredje träff den 26:e maj*.

I Eskilstuna startar vi den 27:e mars och vi kommer vid första tillfället vara på anhörigcentrum (Knut hellbergsgatan 1) i Eskilstuna med start 17:00 tom 19:15 ca. Det andra tillfället i Eskilstuna planeras till 6:e maj.

I Nyköping startar vi den 2: a april och vi kommer vara på studieförbundet vuxenskolans lokaler (Långsättersvägen 1) med start 17:30 tom 19:45 ca. Det andra tillfället i Nyköping planeras till 7:e maj.

Du anmäler ditt intresse senast söndag den 17:e mars via e-post till sodermanland@autism.se där du skriver vilken grupp du anmäler dig till. Du anger även namn, personnummer samt kontaktuppgifter *Den avslutande anhörigträffen är korvgrillning den 26:e maj. Det är även en medlemsaktivitet där andra medlemmar än anhöriggrupperna är välkomna.

 (OBS! vi måste vara minst tre deltagare för att kunna räkna detta som del av en studiecirkel, når vi inte upp till detta måste vi dessvärre ställa in träffarna)

 Intresserad av att närvara på träffarna på distans/zoom? Hör av er så försöker vi lösa detta.