Länsföreningen: Vi kommer att ha Öppet Hus i vår nya lokal i Falkenberg i början av december. Det blir en del spännande aktiviteter där med tillfälle till både skoj för barnen och avslappning för föräldrarna. Givetvis med tillfällen att skaffa sig mer information om föreningen och vårt arbete. Medlemskap i föreningen är inget krav. Håll utkik i vår Kalender!

Varberg-Kungsbacka: Attention Falkenberg-Varberg  och Autism & Aspergerföreningen Varberg-Kungsbacka bjuder in till en mötesplats på onsdagar i Varberg för anhöriga och personer med NPF (Neuropsykiatriska funktionsvariationer). Man behöver inte vara medlem eller ha en diagnos, utan känner man att man trivs hos oss är man välkommen! Fika finns till självkostndspris.

Det är en plats att träffas, samtala och fika. Man kan även utveckla verksamheten med idéer och andra aktiviteter, t.ex. bjuda in myndigheter, intressen och ha tematräffar.
Den 27/10 har man möjlighet att måla om man vill (material finns)
Vad: Mötesplats
När: onsdagar 18-20
Var: Lindesbergsgatan 5, Varberg
Med vem: Autism & Aspergerföreningen representeras av Maria och Jimmy.
Attention representeras av Therese och Angelika. 
___________________________________________________
Äppelveckan: Samtal kring autism
 
Välkommen till biblioteket Komedianten och träffa oss från Autism & Aspergerföreningen Varberg/Kungsbacka!
Kom och prata autism med oss! Funderar ni på att göra en neuropsykiatrisk utredning och har frågor kring det? Är du lärare och har elever med autism? Eller är du bara allmänt intresserad och vill lära dig mer?
Oavsett vilken relation du har till autism är alla lika välkomna!

Tisdag 26 oktober
kl. 18-19
Komedianten Utställningsplatsen
Fri entré och drop-in
___________________________________________________
Mer info kommer i Kalendern.

Falkenberg-Hylte: Den 20 oktober är det premiär för Onsdagsträffarna i Falkenberg!
Attention Falkenberg-Varberg  och Autism & Aspergerföreningen Falkenberg-Hylte bjuder in till vår mötesplats på onsdagar i Falkenberg för anhöriga och personer med NPF (Neuropsykiatriska funktionsvariationer). Man behöver inte vara medlem eller ha en diagnos, utan känner man att man trivs hos oss är man välkommen! Fika finns till självkostndspris.

Det är en plats att träffas, samtala och fika. Man kan även utveckla verksamheten med idéer och andra aktiviteter, t.ex. bjuda in myndigheter, intressen och ha tematräffar.
Vad: Mötesplats
När: onsdagar 18-20
Var: ABF, Lasarettsvägen 11, Falkenberg
Med vem: Autism & Aspergerföreningen representeras av Ronny och Attention representeras av Leo och Christer.

. Mer info om denna Onsdagsträff och våra andra aktiviteter hittar du i vår Kalender.