Världsautismdagen

Ett samtal om bemötande:
kl. 16.00 i Studieförbundet Vuxenskolans lokaler på Fabriksgatan 8 i Örebro


Varje dag bemöter vi varandra i tal, skrift och kroppsspråk. Har man en neuropsykiatrisk funktionsnedsättning (NPF) kan det vara svårare att både bemöta och att bli bemött. Hur kan vi som möter människor med funktionsnedsättning bemöta på bästa sätt? I samband med Världsautismdagen bjuder Autism Örebro län och Studieförbundet Vuxenskolan Örebro län in till ett samtal kring bemötande vid NPF. Cecilia Lindwall från Autism Örebro Län och Skolprojektet inleder samtalet med att prata om bemötande och hur viktigt det är för att alla ska kunna delta i samhället, i fritidsaktiviteter och i utbildning på samma villkor.

Arrangemanget vänder sig till dig som önskar lära dig mer om hur du kan bemöta deltagare, kunder, arbetskamrater och medmänniskor på ett inkluderande sätt. Alla är varmt välkomna att delta!

Anmäl dig senast 30 mars via telefon 019-611 94 80 genom att lämna ett meddelande på telefonsvararen. Säg att du vill delta på samtalskväll om bemötande den 2 april och ditt namn.

Det går också att anmäla sig på Vuxenskolans hemsida: www.sv.se där du söker på Världsautismdagen, så kommer en länk till anmälan och infosida upp.