Tips och länkar

Webbkurs: E-autism

E-autism är en webbkurs som ger en introduktion till autism och autismspektrumet. E-autism riktar sig i första hand till dig som är ny på jobbet, i skola, boende, daglig verksamhet eller annat.

E-autism är en kostnadsfri webbkurs. Du kan gå igenom olika avsnitt i din egen takt när det passar dig. För dig med mer erfarenhet kan e-autism fungera som repetition eller ge diskussionsunderlag i en arbetsgrupp.

I vilka enheter funkar e-autism?

E-autism bör fungera med de flesta datorer, surfplattor och mobiler men vi kan inte garantera att den fungerar med alla konfigurationer. På dator rekommenderar vi att du använder webbläsarna Chrome eller Edge.


Skapa personlig länk

På länken nedan kommer du till en sida där du fyller i din mejladress. Då får du en personlig länk till din mejl som du använder för att göra e-autism.
Om du inte får ett mejl med personlig länk

Kolla alltid även i skräppostkorgen efter automatiska mejl, de kan hamna där och beroende på egna inställningar kanske de bara ligger där begränsad tid. Ett alternativ kan vara att använda en annan mejladress, till exempel en gmail- eller hotmail-adress.