Om föreläsningen

Som förälder till ett barn med autism pågår det aktiva föräldraskapet ofta längre än för andra. Katarina A Sörngård föreläser om hur du som anhörig kan underlätta övergången till vuxenlivet och hitta en stabil väg framåt tillsammans med din ungdom. Hon utgår från sin senaste bok Föräldraguiden vid autism & adhd, så vägleder du ditt barn från ung till vuxen.

Om Katarina Sörngård

Katarina A Sörngård är leg psykolog, leg psykoterapeut och specialist i neuropsykologi. Katarina har lång erfarenhet av att utreda och behandla personer med autism och adhd. Hon arbetar också med parterapi och föräldrastöd och är författare till böckerna ADHD-hjälpen – för ett liv i balans (2014), Autismhandboken – strategier för ökad livskvalitet (2018) och Föräldraguiden vid autism och adhd – så vägleder du ditt barn från ung till vuxen (okt. 2022).

Föreläsningen sker digitalt och erbjuds kostnadsfritt för alla som är intresserade inom ramen av projektet NPF mötesplats som är ett samarbete mellan Autism Skåne och Malmö Stad.

Vid anmälan kan du välja att få länken skickad till din e-postadress eller att se den digitalt på Autism Skånes kansli på Ängelholmsgatan 6 i Malmö. 

Anmäl dig här

Vid frågor kontakta: anmalan@npfmotesplats.se 

 

Varmt välkommen!