Om föreläsningen

Ett av de största problemen vid autism är ofta bristen på energi. Åtskilligt i vardagen kan också ge upphov till mer stress än hos andra. Stress och energibrist sänker förmågorna samtidigt som svårigheterna blir större. Detta kan orsaka stora utmaningar och ibland leda till allvarliga konsekvenser. Men genom att nå en god balans förhöjs välbefinnandet och förmågan att klara av vardagens krav vilket därtill ger bättre förutsättningar i ett livsperspektiv.

Välkommen till en kostnadsfri föreläsning med Jill Rogheden om varför energin inte räcker till! Tillsammans uppmärksammar vi Världsautismdagen 2024! 

 

Om Jill Rogheden

Jill Rogheden blev som vuxen diagnostiserad med autism och ADD. Hon är också mamma till två barn med autism och ADHD och dotter till en förälder med NPF. Dessutom är Jill utbildad inom autism/NPF. Genom sitt företag Imaginari ger hon konsultationer, föreläser och handleder. I sin blogg ”Ett annat sätt att tänka” delar Jill med sig av pedagogiska tips och livet med autism: www.ettannatsattatttanka.wordpress.com

 

Föreläsningen är ett samarbete mellan Autism Blekinge, Autism Jönköping län, Kalmar län, Kronoberg län, Autism Skåne och Autism Östergötland. 

Anmälan görs till: http://tinyurl.com/anmalan-varldsautismdagen  med sista anmälningsdag 31 mars.