Välkommen till mammahelg

         20-22 oktober 2023

Som mamma och medlem i Autism Jämtland Härjedalen bjuder vi dig till en SPA-helg på Copperhill Mountain Lodge i Åre, med förmånligt pris!

Nu är det äntligen dags för den högt uppskattade spahelgen! Tanken med helgen är att du tillsammans med andra mammor i föreningen ska kunna ha en skön helg utan krav, vila upp dig, äta god mat samt få erfarenhetsutbyten. Vi fortsätter att erbjuda ett extra dygn, så för ett litet pristillägg kan den som önskar ansluta redan från fredagen!

Copperhill "Magi året runt"

På toppen av Förberget där vägen tar slut ligger fjällvärldens enda designhotell. På Copperhill Mountain Lodge njuter du av bekväma rum, närproducerad mat lagad med kärlek, generösa lounger och ett spa som vunnit pris som Europas bästa. Fjället ligger bokstavligt talat direkt utanför dörren.

Fredag

Gemensam tvårättersmiddag på restaurang Copperhill.

Lördag

En härlig frukost serveras. På för- och eftermiddagen disponerar du tiden fritt på exempelvis SPA eller på någon av Åres vackra vandringsleder som ligger precis utanför dörren. Lunch i restaurang Copperhill. På eftermiddagen samlas vi för en trevlig pratstund och fika där var och en får möjlighet att lyfta det som känns viktigt just nu. Under kvällen samlas vi återigen för en god tvårättersmiddag tillsammans på restaurang Copperhill.

Söndag

Vi avslutar helgen med en härlig frukost.

 

Sport och Spa

Förutom gym erbjuder Copperhill walk in/walk out till några av alla vackra vandringsleder som finns i Årefjällen. SPA:t bjuder på panoramautsikt mot de majestätiska fjällen, två inomhuspooler och en utomhuspool med utsikt över Åreskutan, relaxytor, bastur samt ett antal behandlingsrum för massage och behandlingar.                                                                                              

Vill du beställa spabehandlingar, vänligen kontakta spa:t i god tid för att få just de behandlingar och tider som du önskar. Kom även ihåg att ta med bad- och träningskläder! För mer information och bokning kontakta hotellet!

https://copperhill.se/spa/#bokning  

Telefon: 0647-143 00

E-mail: reservations@copperhill.se

 

Viktigt att veta

Du betalar 900 kr och då ingår:

SPA entré

Logi och middag, fredag

Logi, frukost, lunch, em. fika och middag , lördag

Frukost, söndag

Vill du i stället ansluta lördag fm är din kostnad 700 kr.

Du ansvarar själv över resan till och från Åre, men samåk gärna. På hotellet bor vi i fina fyrbäddsrum "Magnesium".

Om du har några allergier, kontaktar du själv hotellet och meddelar detta.

OSA senast 10 september till spahelg@gmail.com

Skicka ett mejl innehållande: namn, adress, telefonnummer (om du inte vill att dina uppgifter ska stå med i deltagarlistan till övriga deltagare så ska du uppge detta i mejlet), om du ansluter fredag eller lördag.

 

Hoppas att du följer med oss på denna trevliga och avslappnande helg!

 

Vid frågor kontakta: spahelg@gmail.com  

Med vänliga hälsningar Johanna Larsson, Lollo Köpsén och Linda Edholm