Örebro klättergym 18/2 kl 10-12

Södra Grevrosengatan 27

Välkommen med och prova att klättra på olika banor på Örebro klättergym. Vi har tillgång till en instruktör och du lånar speciella klättrarskor på plats. Ta på dig oömma kläder och ta gärna med en vattenflaska. Kom gärna en liten stund innan så alla hinner prova ut skor.

Du anmäler dig genom att mejla till orebro@autism.se och när du fått bekräftelse att du kommit med, så swishar du 50 kr till Autism Örebro län på nummer: 123 126 92 16, skriv klättring och namn i meddelandet på mejl och swish, Det går också bra att betala 50 kr kontant till ansvarig Mia Kvarnlind på plats.

Alla under 16 år eller du som har behov av en ledsagare, ska ha en medföljande vuxen/ledsagare med dig under hela besöket.

Eventuellt finns det enklare fika att köpa, annars tar du med eget fika.

Örebro klättergym ligger på CV området i Örebro och ni tar er dit genom att köra mot USÖ och sedan svänga in på CV området i höjd med parkeringen utanför L, V och P-entréerna. Kommer du från centrumhållet passerar du infarten till akuten, sedan så kör du in till vänster och kommer du nerifrån, från Skebäcksbron eller CV-gatan så blir det till höger.