Syftet med gruppen är att stötta tjejerna i gruppen att bygga varaktiga relationer till varandra genom att skapa förutsättningar för dem att ses och ha kul tillsammans. Verksamheten, som leds av en vuxen, bygger på barnens önskemål om innehåll.

Vi kommer att träffas varannan vecka, på torsdagar kl. 16.30-18.00 (träffen den 16/3 uteblir) Det är valfritt om man vill ha en förälder med sig eller inte och vilket som går bra, men syskon får stanna hemma. Vi kommer att ses i Autism Skånes lokaler på Ängelholmsgatan 6 i Malmö. 

Man får möjlighet att prova på två gånger innan man bestämmer sig för om man vill fortsätta. Därefter behöver man bli medlem i Autism Skåne för att kunna vara med i gruppen. Autism Skåne verkar under Autism Sverige vilket är en riksorganisation, med ca 18 700 medlemmar, som arbetar för att göra livet bättre för människor med autism.

Anmälan och frågor som rör gruppen görs till: tjejkompisar@autismskane.se har du övriga frågor eller funderingar maila: christin@autismskane.se

Varmt välkomna!