Välkommen till Dome Adrenaline Zone, nordens största extremsportsarena. I en Arena på 6000 kvm erbjuder vi oändliga möjligheter att uppfylla dina drömmar inom Skatebording / Skidor / Snowboard / Cykel / Inlines / Kickbike / Trampolin / Klättring / Parkour / Freerunning och mycket mer.

Vår viktigaste passion är att skapa ett landskap för alla åldrar där man utan att jämföras med andra har möjlighet att varje dag få adrenalinkickar och ta nya steg i sin egen utveckling. Att växa och att utvecklas i en kreativ miljö där bara din egen fantasi sätter gränserna för vart du är på väg.

Man får gärna ta med egen utrustning men vi erbjuder också stort utbud av uthyrning. Ska man cykla, skata eller köra kickbike rekommenderar vi att ha med inomhusskor.

Nedan kan ni se de åldersgränser som gäller på DOME.

0-2 år - får tyvärr inte vistas i arenan av säkerhetsskäl. I caféet finns en lekhörna som är kostnadsfri.

3-5 år - får vistas i arenan med vanlig entré och i sällskap med en medföljande vuxen med antingen vanlig eller medföljarentré.

6-9 år - kan vara i arenan själva men ansvarig vuxen behöver behöver finnas kvar i caféet. Vi rekommenderar att man även som vuxen köper entré in till arenan.

10 år och uppåt - får vara själva på Dome men vårdnadshavare har alltid ansvaret över barnets vistelse DOME.