Föreningens kansli:

Autism Stockholms Län
Brännkyrkagatan 91
118 23 Stockholm
Tfn 08-612 71 72

Facebook: https://www.facebook.com/Autism-Aspergerföreningen-Stockholms-län-258368384374512/

Instagram: https://www.instagram.com/autismstockholm/ 

Hitta till oss!

 

På kansliet finns för nuvarande fyra anställda och en anställd i projekt.

Marita Skoog Jacobson arbetar heltid, som kanslichef. Hon är utbildad beteendevetare och handledare med flera års autismkompetens. Med erfarenhet från daglig verksamhet, arbetsträning för personer inom AST, pedagogisk handledning, verksamhetsutveckling mm har hon ett övergripande ansvar för det utåtriktade arbetet i föreningen. 
Marita ingår i Styrgruppen i föreningens Arvsfondsprojekt Mariko och AutismEd och även i projektet tillsammans med FUB- "Jag Äger".
mobil: 070 612 72 19


Magdalena Kydd, arbetar också deltid. Hon har under många år arbetat inom verksamheter som lyder under LSS, främst daglig verksamhet men även på boendesidan, i olika roller som arbetsterapeut, verksamhetschef, verksamhetsutvecklare och handledare.
I föreningen kommer Magdalena bl.a. ansvara för den ökade närvaron i länets alla kommuner och stötta våra föreningsrepresentanter.
Under 2023-2025 arbetar Magdalena sin största del av arbetstiden med ett projekt tillsammans med FUB Stockholm "Jag äger"
mobil: 070 612 72 31 (Nås främst måndagar och torsdagar på telefon)
Ebba Kindstedt är deltidsanställd och vikarie för Magdalena. Ebba arbetar som ansvarig för medlemsaktiviteter och administration kopplat till våra aktiviteter och träffar. Hon har erfarenhet av bl.a. lägerarbete med barn/ unga med autism och andra funktionsnedsättningar. Hon har även en bror med autism och erfarenhet från civilsamhället och andra ideella föreningar.
mobil:070 612 72 20 (främst måndag fm, tisdag em och torsdagar)


Therése Larsson arbetar deltid som ekonomiassistent och viss administration i föerningen. Hon kommer senast från den Redovisningsbyrå vi anlitat och är väl insatt i vår verksamhet och ekonomi.

Görel Zingmark kommer under 2024 att arbeta deltid som projektledare för att utöka vår närvaro i länet med Mötesplats Autism.

När och hur vi nås bäst

Under vardagar på kontorstider, svarar vi när vi har möjlighet under våra arbetstider. Dessa kan variera då flera arbetar deltid med varierande arbetstider utefter verksamhetens aktiviteter och uppdrag.

Lättast nås vi via mail och har enklast att besvara dessa också. Det går bra att lämna meddelanden på telefonsvararen så kan vi ringa upp vid senare tillfälle.

Det är främst Marita och Ebba du kommer i kontakt med när du ringer till oss, eller mailar till vår info-mail.