Föreningen betalar precis som tidigare entré och åkband till attraktionerna för våra medlemmar. Det är återigen så att det endast är ledsagarband som gäller för de vuxna som är ledsagare till sitt barn/anhörig, vill ni åka med era andra barn/anhöriga får ni stå för åkbandet själva. Vuxna med egen diagnos får självklart åkband som vanligt.
 
Busspriser
Föreningen betalar delvis för bussresan till/från Liseberg. En viss del får man som medlem stå för själv:
60 kr per medlem från och med 13 år
30 kr per medlem mellan 6 och 12 år
Gratis per medlem 5 år och yngre.

Mat/dryck under dagen
Du måste själv betala mat och dricka under dagen. Vi räknar med att det går åt ca 300 kr som du måste ta med dig själv. Var och en köper sin mat själv. Det går bra att ta med matsäck om du inte vill köpa mat och fika under dagen. Vill du ha sällskap när du ska äta går det bra att ringa någon av ledarna.
 
Påstigning i Norrköping, Linköping och Mjölby
Resan startar mellan gårdarna vid S:t Persgatan 132 i Norrköping (dvs där vi förut hade föreningslokalen) och stannar för påstigning vid Föreningshuset Fontänen i Linköping och vid Mc Donalds utanför Mjölby. 
 
Reseledare
Vi har flera reseledare som kommer att finnas på Liseberg under hela dagen, kontaktuppgifter till dessa får de som ska följa med på resan i slutet på maj/början på juni. 
 
Tider för dagen
Tiderna kommer vara ungefär som tidigare år med avgång från Norrköping ca 7.30. Hemresan sker vid 2 olika tider vilket är ca 17.30 (Buss 1) och ca 22.00 (Buss 2). Exakta tider meddelas i slutet på maj/början på juni till de som ska följa med på resan.
 
Medlemsavgift
Din medlemsavgift SKALL vara betald och registrerad hos förbundet innan du sätts upp på anmälningslistan för resan.