Min stora dag "Lego"


Min stora dag bjuder på LEGO-utställning i Linköping

Välkommen till en värld full av magi, fantasi och nostalgi! Med 1 miljon LEGO-bitar, 80 fullstora magiska skulpturer och modeller samt ett rum för såväl vuxna som barn där man får möjlighet att själv bygga i Lego. Min Stora Dag bjuder in några barn till denna häftiga värld när inga andra besökare är där.

Datum: Lördag den 9 juni
OBS! Datumet är fortfarande preliminärt. Kika in på föreningens hemsida eller Facebooksida för att få korrekt datum. Vi lägger ut det så fort vi fått datumet bekräftat från arrangören.
Barn mellan 4-18 år med Autismspektrumtillstånd är välkomna tillsammans med 2 personer till varav en vuxen över 25 år.
Det finns plats för 15 barn så om alla barn har 2 medföljare med sig så blir det max 45 personer som är på plats och tittar på den 200 kvm stora utställningen.
Se mer information om utställningen på hemsidan nedan:
http://visitlinkoping.se/aktivitet/art-brick
Först till kvarn med anmälan….
Ange följande i anmälan:
Namn och ålder på barnet (med funktionsnedsättningen)
Namn på övriga medföljare (specificera vem som är förälder)
Mailadress och telefonnummer till förälder
Frågor? Hör av dig till Anna Paulsen.
Anmälan: anmalan@autism-ostergotland.se

Min Stora Dag kommer sedan att kontakta er med kompletterande information, föreningen tar bara emot och bekräftar er anmälan samt skickar över uppgifterna till ansvarig person hos Min Stora Dag.
Min Stora Dag är en rikstäckande organisation som gör skillnad för barn och unga med allvarliga sjukdomar och/eller diagnoser i Sverige. De skapar en paus, avbrott från en tuff vardag, från livet med en sjukdom/diagnos. Alla Stora dagar riktar sig till barn och ungdomar mellan 4-18 år som är bosatta i Sverige och lever med en allvarlig sjukdom och/eller diagnos.