Kansli och mötesplats Norrköping

 

I Norrköping har vi vårt kansli och postadress, där finns mötesrum som man kan boka för träffar, 
utbildning och föreläsningar. Huset
 heter Thapperska, som tidigare var en skola. 
Thapperska ligger på Gamla Övägen 23.
 
I kansliet sitter våra kanslister och vår medlemsrådgivare. Vi sitter i korridor E tillsammans med andra funktionshinderföreningar och paraplyorganisationen Funktionsrätt.
 
På Thapperska finns ca. 20 andra funktionsföreningar och paraplyorganisationen Funktionsrätt Norrköping.  I huset finns dessutom kommunal verksamhet och daglig verksamhet, som vi delar mötesrum och funktioner med.  
 
Mötesrummen i korridor C är ca 20 st. till antal och är utrustade med  nya möbler, whiteboard och projektorer. En aula finns också som rymmer 60 personer och passar bra till föreläsningar.  En gymnastiksal finns dessutom som vi kan boka för aktiviteter.
  
Kommer du med bil finns det gott om gratis parkeringsplatser, det du måste göra är att gå in till Thapperska serviceenheten i mitten av huset och få ett parkeringstillstånd.
 
Öppen dörr och AST-Gemenskap har vi oftast på S:t Persgatan 134. Det är träffpunkten inne i äldreboendet, du hittar porten bredvid ett stort N  (för Norrköpings kommun). Kommer du med bil finns det gott om betal-parkeringsplatser i kvarteren omkring.

Telefon 011-104316
måndag kl. 14-16
tisdag     kl. 14-16
torsdag  kl. 14-16
fredag    kl. 14-16

Vanligen svarar kanslisterna Leif eller Päivi, annars har vi telefonsvarare så vi ringer upp om du vill det. Även om det går att nå ordföranden Anna på vardagar mellan kl. 9-17, så vänligen använd telefontiderna till kansliet i första hand. Kansliets telefonsvarare kan du ringa när du vill.