Vem söker vi?
Vi söker dig som är strukturerad, noggrann och bra på att ta egna initiativ. Du gillar att utveckla rutiner och arbetssätt för att skapa förutsägbarhet för dig och dina kollegor. Du samarbetar med andra för att nå goda resultat samtidigt som du gärna arbetar på egen hand. För att trivas och lyckas i rollen är det viktigt att du har god erfarenhet av digitala arbetssätt och verktyg.

Som administratör kommer du hantera förbundets medlemsregister, svara på inkommande mejl till organisationen och se till att frågor hamnar hos rätt person. Du administrerar ansökningar och uppföljningar av bidrag. Du beställer kontorsmaterial och ansvarar för hanteringen av beställningar i vår webshop samt gåvobrev och minneskort. Du sköter administrationen kring förbundets olika sammankomster, exempelvis riksmötet som sker årligen. Du bistår också med visst administrativt stöd till förbundssekreteraren, förbundskansliets tre enheter: kunskapsenheten, kommunikationsenheten och intressepolitiska enheten samt Stiftelsen Autism och våra distriktsföreningars administratörer.

Du har mycket goda kunskaper i word, powerpoint och excel. Du har vana att arbeta med medlemsregister och uttrycker dig väl i tal och skrift. Har du även erfarenhet från föreningsarbete, god kännedom om funktionsrättsrörelsen eller kunskap om autism är detta meriterande. I rollen som administratör har du kontakt med många människor, både via telefon och mejl, och vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig en självständig roll i en engagerad, kompetent och lösningsfokuserad organisation. Du får chansen att bidra till Autism- och Aspergerförbundets utveckling och blir en del i ett team av omtänksamma och trevliga kollegor med olika spetskompetenser. Autism- och Aspergerförbundet består av 24 distriktsföreningar som tillsammans organiserar cirka 18 500 medlemmar. Vi jobbar på en flexibel arbetsplats som tar hänsyn till individens behov.

Anställningsvillkor:

  • Heltid
  • Målstyrd arbetstid
  • Tillträdesdatum: Snarast enligt överenskommelse

Arbetet är förlagt till kansliet på Bellmansgatan i Stockholm och det finns möjlighet att till viss del arbeta hemifrån.

Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Autism- och Aspergerförbundet omfattas av kollektivavtal mellan Unionen/Akademikerförbunden och Fremia.

Välkommen med din ansökan senast den 15 augusti 2022 via mejl till gunilla.sundblad@autism.se

Skicka endast personligt brev och CV, inte intyg eller betyg.

Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om du har frågor om tjänsten kontakta förbundssekreterare Gunilla Sundblad telefon 070-199 31 14 alt via e-post: gunilla.sundblad@autism.se 

Autism- och Aspergerförbundet har valt vilka kanaler vi ska använda för att nå intresserade med vår annonsering. Vi undanber oss därför vänligen samtal från annonsförmedlare eller försäljare.