Norrlägret 2020

Strömbäcks folkhögskola 18 km söder om Umeå, vecka 31, 

27 juli – 31 juli 2020

 

Den 27 -31 juli 2020 arrangeras Norrlägret på Strömbäcks Folkhögskola .
Lägret vänder sig till dig som är över 18 år och har
Aspergers syndrom/autism utan intellektuell funktionsnedsättning. Vi rekommenderar att du anmäler dig tillsammans med en ”måbra-person”, dvs en person som får dig att må bra. Det kan vara en anhörig, en vän, en granne, någon ur din boendepersonal eller liknande. 
Lägret vänder sig i första hand till medlemmar från de tre nordliga distrikten, i mån av plats är även deltagare från övriga landet välkomna.

 

Var: Strömbäcks folkhögskola ligger 18 km söder om Umeå. Där Umeälven möter havet  finns en historisk miljö med unik natur nära ett naturreservat som gör det lätt att trivas. Under veckan kommer det att finnas kompetent personal som håller i aktiviteter och utflykter, god mat, samtalsgrupper där man kan delta och utbyta erfarenheter med andra. Exempel på aktiviteter är yoga och diskussionsgrupp. Det finns möjlighet till bastu, gym, gymnastiksal och kyrka. Du får möjlighet att skapa kontakter med personer med liknande diagnoser.

 

När: Norrlägret börjar vid lunch måndag den 27 juli och avslutas vid lunchtid fredag 31 juli.

 

Anmälan: Anmäl dig genom att skicka in uppgifterna som finns på talongen nedan och betala anmälningsavgiften på 100 kr/person. Anmälan kan skickas per mejl till info@autism.se eller med vanlig post till Autism- och Aspergerförbundet, Bellmansgatan 30, 118 47 Stockholm. Märk kuvertet med ”Norrlägret” och betala samtidigt in anmälningsavgiften på 100 kr/person till Autism- och Aspergerförbundets bankgiro 952-8555. 

 

Det är viktigt att skriva ”Norrlägret” och ert namn tydligt med anmälningsavgiften. Betala omgående då betalning gäller som turordning. 

 

Sista anmälningsdag: 28 februari 2020. Bekräftelse skickas via post senast den 6 april 2020. 

 

Anmälan är bindande. Vid avanmälan på grund av sjukdom med läkarintyg, betalas hela kursavgiften tillbaka. Vid avbokning av annat skäl behåller vi anmälningsavgiften.

Får ni inte plats på kursen, betalas kursavgiften tillbaka. 

För att Norrlägret ska kunna genomföras behövs det 20 deltagare (max 40 deltagare).

 

Autism-och Aspergerförbundet lagrar och behandlar lägerdeltagarens personuppgifter i elektronisk form och i pappersform. Med personuppgifter avses framförallt kontaktuppgifter såsom namn, adress, telefonnummer och e-mail. Behandling tillika lagring av personuppgifterna kommer att ske så länge personuppgifterna behövs för de aktuella ändamålen. Du har rätt till insyn i hur dina personuppgifter behandlas. Det betyder att du kan begära att få tillgång till viss information om behandlingen. En begäran om något av det nämnda ska skickas till info@autism.se

Priser:

Personer med funktionsnedsättning 1800kr

Medföljande måbra-person (förälder/syskon/respektive/kontaktperson/ledsagare/granne/arbetskompis m.fl.) 2300 kr

 

Frågor: Mejla till marjadragsten@gmail.com  (Du kan ej anmäla dig via denna mejladress!)

 

Arrangör: Autism- och Aspergerföreningarna i Norrbotten, Västerbotten och Västernorrland i samarbete med Autism- och Aspergerförbundet.

 

Lägerkoordinator

Marja-Liisa Dragsten telefonnummer: 070-2945420 

Anmälningstalong hittar du här: Norrlägret 2020