Är du en erfaren föreningsmänniska eller en nyfiken nybörjare med idéer? Är du intresserad av aktuella frågor om autism och LSS eller känner du någon som passar in på den här beskrivningen?

Autism- och Aspergerföreningen Jämtlands län sprider kunskap om autism, påverkar beslutsfattare och skapar mötesplatser. Nu söker vi efter nya kandidater till vår styrelse som vill vara med och föra föreningen framåt.

Vi söker särskilt dig som har egen autismdiagnos, är anhörig eller förälder till yngre barn men alla är välkomna att ansöka! Det viktiga är att du delar vår vision om ett samhälle där alla kan delta och där personer med autism möts med respekt genom hela livet.

Som ledamot i styrelsen får du möjlighet att representera föreningen. Du är med och planerar och genomför olika föreningsaktiviteter och det finns stor frihet för dig att forma föreningens verksamhet.

Är du eller någon du känner den vi söker? Skicka en nominering med en kort beskrivning och kontaktuppgifter till vår valberedning via mejl jamtland@autism.se eller telefon 070 688 37 84.

Sista nomineringsdag 30 januari 2022.

Läs mer om oss och vad vi gör på vår webbplats www.autism.se/jamtland