28-30 januari 2022

Nu är det äntligen dags för den högt uppskattade spahelgen! Tanken med helgen är att du tillsammans med andra mammor i föreningen ska kunna ha en skön helg utan krav, vila upp dig, äta god mat samt få erfarenhetsutbyten. Vi fortsätter att erbjuda ett extra dygn, så för ett litet pristillägg kan den som önskar ansluta redan från fredagen!

FRÖSÖ PARK HOTEL:

”Handlar om att hämta ny kraft. En plats där pulsen får tid att gå upp – men också tid att landa.”

Fredag

Vi som anländer på fredagen äter en gemensam middag.

Lördag

En härlig frukost serveras. På för- och eftermiddagen får du fritt disponera din tid på exempelvis SPA och vi samlas för en trevlig pratstund där var och en får möjlighet att lyfta det som känns viktigt just då. Lunch i restaurang Kava. Under kvällen samlas vi återigen för en god middag i restaurang Kava.

Söndag

Vi avslutar helgen med en härlig frukost.

 

Sport och Spa                                                                                                                              

Du har fri tillgång till inom- och utomhusgym, hinderbana samt närhet till massor av träningsrundor i vacker natur. SPA-entré ingår lördag (vi får vara där mellan 9-15). Vill du beställa spabehandlingar, vänligen kontakta spasalongen i god tid för att få just de behandlingar och tider som du önskar. Kom även ihåg att ta med bad- och träningskläder! Under vistelsen ingår badrock och tofflor. För mer information och bokning kontakta hotellet! Tel. 063-165000 eller conference.frosopark@choice.se  

Viktigt att veta

Antalet platser brukar vara eftertraktade och är begränsade till 12 stycken, så anmäl dig genast, men absolut senast 29 december. I år gäller först till kvarn-principen.

Du betalar 900 kr och då ingår:

Logi och middag, fredag

Logi, frukost samt lunch och middag samt SPA-entré lördag

Frukost, söndag

Vill du i stället ansluta lördag fm är din kostnad 700 kr. Du ansvarar själv över resan till och från, men samåk gärna. På hotellet bor vi i fina fyrbäddsrum.

Intresserad?! Skicka ett mail innehållande: namn, adress, telefonnummer (om du inte vill att dina uppgifter ska stå med i deltagarlistan till övriga deltagare så ska du uppge detta i mailet), om du ansluter fredag eller lördag. Ring oss om du har frågor!

Anmälan senast 29 december till: linda_ellen1@hotmail.com.

Eventuella matallergier meddelar du senare själv till Frösö Park när du fått bekräftat din plats av oss.

Hoppas att du hakar på oss denna trevliga och avslappnande helg!

Med vänliga hälsningar Maria Sjölin 070-2908101 och Linda Boström Eriksson 070-3121981

Med förbehållning om att ställa in utifrån rådande coronaläge/restriktioner.