Bli medlem

Som medlem i Autism- och Aspergerförbundet bidrar du till att vi blir starkare. Här kan du läsa mer om förbundet och vad det innebär att vara medlem: Om oss.

Medlemsavgiften varierar mellan 210-320 kr/år beroende på vilken distriktsförening man tillhör (klicka här för att se priser). Verksamheter betalar mer. Familjemedlemskap (personer som delar samma hushåll)  kostar 50 kr/år per person. Som huvudmedlem anges person över 18 år. När du fyllt i medlemsansökan och trycker på skicka kan du lägga till fler familjemedlemmar.


När du anmält dig som medlem kan du välja mellan att  få en faktura till din e-postadress, betala direkt med kort eller vänta på att få hem en faktura. Fakturor skickas ut två gånger/månad.
Du kan också ansluta dig till autogiro, antingen via din internetbank eller mejla:  info@autism.se

När du registrerar dig som medlem samtycker du till att de personuppgifter du anger får behandlas i förbundets och ditt distrikts register. Personuppgifterna används enbart till hantering av medlemskapet samt informationsutskick. Mer information om vår behandling av personuppgifter i medlemsregistret hittar du här: Behandling av personuppgifter

Har du frågor om medlemskap eller autogiro kan du kontakta: info@autism.se