Bli medlem

Som medlem i Autism- och Aspergerförbundet bidrar du till att vi blir starkare. Här kan du läsa mer om förbundet och vad det innebär att vara medlem: Om oss.

Medlemsavgiften varierar mellan 210-320 kr/kalenderår beroende på vilken distriktsförening man tillhör (klicka här för att se priser). Verksamheter betalar mer. Familjemedlemskap (personer som delar samma hushåll)  kostar 25- 50 kr/år per person. Som huvudmedlem anges person över 18 år. När du fyllt i medlemsansökan och trycker på skicka kan du lägga till fler familjemedlemmar.
Medlem är du först när du har betalat din medlemsavgift.


Medlemskapet löper tolv månader framåt från det att du betalar.


När du anmält dig som medlem kan du välja mellan att  få en faktura till din e-postadress, betala direkt med kort eller vänta på att få hem en faktura. Fakturor skickas ut två gånger/månad.
Du kan också ansluta dig till autogiro, antingen via din internetbank eller mejla:  info@autism.se

När du registrerar dig som medlem samtycker du till att de personuppgifter du anger får behandlas i förbundets och ditt distrikts register. Personuppgifterna används enbart till hantering av medlemskapet samt informationsutskick. Mer information om vår behandling av personuppgifter i medlemsregistret hittar du här: Behandling av personuppgifter

Har du frågor om medlemskap eller autogiro kan du kontakta: info@autism.se