Välkomna till Autism- och Aspergerföreningen Östergötlands hemsida!
 
Ny styrelse - nya styrelsen hittar du genom att klicka på "Ny styrelse"
 
Vårens föreläsningar - nya föreläsningar inlagda. Klicka på "Vårens försläsningar" så kommer du till den sidan.
 
Spektrum nr 1-2018 - Klicka på Spektrum nr 1-2018 så kommer du direkt till tidningen här på hemsidan. 
 
Liseberg 2018 - 29/1 Båda bussarna och bilplatserna är nu fulla. Reservlistor finns.  

Yoga för medlemmar
Alla medlemmar är välkomna att delta utan kostnad på de enkla yogapassen på NorrköpingsKundalini Yogacenter i Norrköping eller Söderköping! Yogan anpassas till de som deltar, en del har inte varit på yoga förut medan andra har mer vana att använda yogan. Man får ta med sig en vän, boendestöd, kontaktperson eller annan ”må bra – person” på yogan om man tycker det känns bra. Du kan läsa om pass och tider på Yogacentrets hemsida. Passen bokas enligt alternativ nedan, uppge att du är medlem i vår förening och lämna ditt namn.

Hemsida: www.nkpgkundaliniyoga.se
E-post: info@nkpgkundaliniyoga.se
Telefonnummer: 0704 - 10 49 22 (Jan) eller 0709 - 58 96 45 (Kathleen)

Bad i Norrköping - Ny plats för bad är på rehabenheten på Vrinnevisjukhuset from 13/1-18. Badet är fortfarande på lördagar men med något förändrade tider. Bassängledare alterneras  mellan Päivi och Leif.  Kontakta kansliet för mer info. kansli@autism-ostergotland.se eller ring 011-10 43 16

Kalender - kalenderfunktionen är inte likadan som innan, klicka på respektive datum för att läsa mer om aktiviteterna. Kalendern finns i kalenderfliken i menyn eller lite längre ner här på startsidan.
 
 

Kalender

    Nyheter