Välkomna till Autism- och Aspergerföreningen Östergötlands hemsida!
 
Fliken "Boendestöd" har blivit uppdaterad med nya klipp från SVT Öst. 
 
Viktig information!
Bion i Söderköping är tyvärr inställd under hösten 2018. Så fort vi får mer information om våren meddelar vi det här och på Facebook.

  

Föreläsningar - 27/11-2018 berättar Loa Lavendell och Susanne Selander om hur livet med autism i familjen kan se ut. Fullsatt!

Annelie Karlsson kommer till Norrköping den 27/2-2019. Se mer information genom att klicka på "Föreläsningar" i menyn ovan.  

 

Nytt anmälningssystem till aktiviteter - från och med hösten 2018, klicka här.

 

Yoga för medlemmar
Alla medlemmar är välkomna att delta utan kostnad på de enkla yogapassen på NorrköpingsKundalini Yogacenter i Norrköping eller Söderköping! Yogan anpassas till de som deltar, en del har inte varit på yoga förut medan andra har mer vana att använda yogan. Man får ta med sig en vän, boendestöd, kontaktperson eller annan ”må bra – person” på yogan om man tycker det känns bra. Du kan läsa om pass och tider på Yogacentrets hemsida. Passen bokas enligt alternativ nedan, uppge att du är medlem i vår förening och lämna ditt namn.

Hemsida: www.nkpgkundaliniyoga.se
E-post: info@nkpgkundaliniyoga.se
Telefonnummer: 0704 - 10 49 22 (Jan) eller 0709 - 58 96 45 (Kathleen)

 

Ungdomstäffar - Vi startar upp en ungdomsgrupp i Norrköping för barn mellan 14 och 18 år som har Autismspektrumtillstånd. Träffarna är på lördagseftermiddagar. Mer information finns i kalendern.

 

Föräldraträffar Linköping - Gruppen har återstartat och vi hälsar såväl nya som gamla deltagare välkomna, de kommer vanligtvis att träffas lördagseftermiddagar. Mer information finns i kalendernEtt förtydligande, de som bor i Norrköping med omnejd kan delta på mötena i Linköping (och tvärtom), om det passar en bättre.

 

Facebook - Föreningen har en Facebooksida
https://www.facebook.com/Autism-och-Aspergerföreningen-i-Östergötland-129176430484288/

 
Kalender - klicka på respektive datum för att läsa mer om aktiviteterna. Kalendern finns i kalenderfliken i menyn eller lite längre ner här på startsidan.

 
Vid oklarheter och eventuella felaktigheter på hemsidan, kontakta kansli@autism-ostergotland.se 
 

Kalender

    Nyheter