Familjeläger

Nu går det bra att anmäla sig till förbundets familjeläger på Falsterbo kursgård, sommaren 2018!

 

Kom med till Falsterbo kursgård i Höllviken i södra Skåne där ni har havet som granne. Södra Skåne bjuder även på fin natur och spännande utflyktsmöjligheter. På lägergården finns uppvärmd bassäng. Vi ordnar aktiviteter och utflykter. Mat och logi ingår i priset.

Allmän information: På lägren har vi aktivitetsledare som varje dag har en samling med information om de planerade aktiviteterna och utflykterna. Det är frivilligt att delta på familjelägrens aktiviteter.  Alla aktiviteter är inte planerade ännu men det kommer bland annat finnas möjlighet att cykla dressin, delta i djuraktivitet, lekar och mycket mer. Några få aktiviteter är till självkostnadspris. Om man saknar bil så finns det möjlighet att åka med lägrets minibuss i samband med utflykter.

Vi kommer att ha följande lägerveckor:

Läger 1

Vecka 26, söndag 24 – lördag 30 juni. Läger för barn som är 15 år och yngre och har autism. Du är välkommen med din familj.

 

Läger 2

Vecka 27, söndag 1 – lördag 7 juli. Läger för barn som är 15 år och yngre och har Aspergers syndrom/högfungerande autism. Du är välkommen med din familj.

 

Läger 3

Vecka 33, lördag 11 – fredag 17 augusti. Läger för dig som är 16 år och äldre som har autism. Du och din familj, närstående, assistent är välkomna.

 

För att vara med på lägren krävs att man är medlem i Autism- och Aspergerförbundet.

 

Priser

Förälder/närstående (från 18 år): 3 100:-
Person med autism/Aspergers syndrom 12 år och äldre: 1 800:-
Person med autism/Aspergers syndrom under 12 år: 1 500:-
Syskon 12–17 år: 2 100:-
Syskon under 12 år: 1 500:-           

                       

Hur anmäler jag mig?

Skicka mejl till familjelager@autism.se med följande uppgifter:

  1. Vilket läger ni vill vara med på
  2. Hur många personer ni är
  3. Om ni har varit med på familjeläger tidigare
  4. I så fall vilket år
  5. När anmälningsavgiften är inbetald
  6. Namn på vårdnadshavare
  7. Namn och personnummer på alla personer som ska vara med på lägret (detta på grund av brandsäkerhetsregler på kursgården)
  8. Ange också vilken person som har funktionsnedsättning, vem som är syskon, förälder, närstående och/eller assistent
  9. Kontaktuppgifter: adress, telefon och mejladress
  10. Konto och clearingnummer för eventuell återbetalning av avgift.

 

Samtidigt som ni anmäler er via mejl ska ni betala in 100:- per person i anmälningsavgift till Autism- och Aspergerförbundet, bankgiro 952-8555. Det är viktigt att skriva ”Familjeläger 2018” och ert namn vid inbetalning. Betala in i samband med att ni mejlar in era kontaktuppgifter, annars är er anmälan inte komplett.

Familjer som inte tidigare deltagit på våra läger har förtur, därefter tillämpar vi turordning efter när man senast deltog.

 

Sista anmälningsdag: Fredag 19 januari 2018. Bekräftelse skickas via mejl senast måndag den 29 januari 2018.

OBS! Om ni inte får ett automatiskt meddelande från mejlboxen för ”familjelager” så har meddelandet inte kommit fram. Kontrollera att ni har rätt mejladress: familjelager@autism.se

Mer information finns i nummer 4 av Ögonblick. Anmälan är bindande.